TÁMOGATÓINK


Világversenyeken (VB. és EB) elért dobogós helyezéseink:

Világbajnokságon szerzett érmeink:

11 x aranyérem 9 x ezüstérem 19 x bronzérem

Európa-bajnokságon szerzett érmeink:

9 x aranyérem 7 x ezüstérem 28 x bronzérem


Frissítve: 2018.06.19.

Budapest XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata

Ezúton is köszönjük a Budapest XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának a rendszeres támogatást!

Az önkormányzat 2017 tavaszán támogatta 8 versenyzőnk (Dodok Máté, Dudás Éva, Laczi Dávid, Pénzes Tamás, Szántai Luca, Topolyai Máté, Woog Arnold, Woog Olívia) részvételét a Kolozsváron 2017. április 5-9. között megrendezett 9. WUKF karate Európa-bajnokságon, ahonnan versenyzőink 3 Európa-bajnoki címmel, 2 ezüst éremmel és 4 bronz éremmel térhettek haza!

Az önkormányzat 2016 őszén támogatta Radnóti Bettinát, mely segítségével részt vehetett a 8. WUKF karate Európa-bajnokságon Olaszországban 2016. október 11. és 17. között. Radnóti Bettina kiemelkedően szerepelt az Európa-bajnokságon hiszen 3 bronzéremmel térhetett haza!

Budapest XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata
Honlap: www.bp18.hu

Etna II Étterem és Pizzéria

Az Etna II Étterem és Pizzéria Budapest központjában a keleti pályaudvar szomszédságában, az újjáépített Golden Park Hotel épületében található. Megújulva kiváló pizzákkal, friss tésztákkal, különlegességekkel várják vendégeiket.
Pizza és étel házhozszállítás a következő kerületekben lehetséges: VI., VII., VIII., IX., XIV.


Cím: Budapest, VIII. Ker. Baross tér 10.
A Golden Park Hotel mellett
Etna II Étterem és Pizzéria
Telefon: +36-1-477-4747
Mobil: +36-70-329-9215
Nyitva tartás: 11:30-23:00
Honlap: www.etna.hu
E-mail cím: etna2@citromail.hu

Tatami-Sport Kft.

A Tatami-Sport Kft. mely sokéves tapasztalattal és stabil gyártói háttérrel rendelkezik elérhető áron kínálja a korszerű technológiával készített és EU minőségtanusítással rendelkező tatami szőnyegek széles választékat.

A Tatami-Sport Kft. évek óta sikeresen közreműködik különféle sportesemények talajának biztosításával, melynek során számtalan nemzetközi és hazai verseny, edzőtábor, bemutató és hosszabb-rövidebb rendezvény eredményes lebonyolításához nyújtott segítséget.

Tatami-Sport Kft.
Honlap: www.tatami-sport.eu

Woog Photography

Woog Attila évtizedek óta foglakozik fotózással, csapatunk karatékáiról hosszú évek óta remek fotókat és videókat készít, amit ezúton is nagyon köszönünk!

Woog Photography
  • Esküvői fotózás
  • Étel és gasztró fotózás
  • Épületfotók
  • Sportfotózás
  • Termékfotók
Honlap: www.woogphotography.com
E-mail cím: woogphotography@gmail.com

City Angels Szolgáltató Kft.

A City Angels Szolgáltató Kft. szolgáltatásokkal, partnercégekkel együtt megrendelői vagyontárgyait, személyét, érdekeltségeit védik, igényeiknek megfelelően tisztántartják illetve jelenlétükkel, minőségi szolgáltatásukkal a Megbízóikat képviselik.

City Angels Szolgáltató Kft.
Telefon: +36-1-240-5763
Honlap: www.cityangels.hu
E-mail cím: cityangels@cityangels.hu


Zádori Gábor

Székely Tamás

Hydro-Láng Bt.Ezúton is köszönjük támogatóink segítségét!!!
Szponzori felhívás!

Az elmúlt években a SZAC Karate Sportegyesület a Magyarországi Wado-Ryu Szövetség legeredményesebb klubjává vált, viszont érezzük azt is, hogy a versenyek jelentős anyagi terhet jelentenek a versenyzők és családjuk számára. Ezért szeretnénk megkérni mindenkit, akinek esetleg a családjában, vagy ismeretségében van olyan magánszemély, cég, vagy szervezet, aki tudná szponzorálni csapatunkat, akár rendszeresen, akár esetileg például egy-egy verseny vagy edzőtábor előtt, akkor legyenek szívesek felvenni velünk a kapcsolatot.

Aki úgy dönt, hogy támogat bennünket, és segíti munkánkat illetve sportolóinkat és versenyzőinket, az biztos lehet benne, hogy a támogatása a legjobb helyre kerül, hiszen a támogatásokat 100%-ban a sportolóink terheinek csökkentésére (nevezési díjak, útiköltség, szállás) illetve sport felszerelésekre fordítanánk, melynek felhasználásáról természetesen a támogatóinkat is részletesen tájékoztatjuk.

Továbbá támogatóink elmondhatják majd magukról, hogy egy olyan egyesületet, egy olyan sportágat, illetve harcművészetet támogatnak, amely nem csupán a testet hanem a szellemet is neveli, ahol a versenyzők megtanulnak sportszerűen küzdeni, és nyerni illetve, ha a sors úgy hozza, akkor emelt fővel veszíteni.
Sokan nem tudják, de a sport karatéban hazánk versenyzői sokkal nagyobb nemzetközi sikereket érnek el, mint azok a kiemelt sportágak versenyzői, akik állami támogatásban és a nagy cégek támogatásában sok millió vagy éppen sok száz millió forintot költhetnek el igazán komoly eredmények nélkül, mely talán nem túl igazságos. Számunkra viszont ezen összegek kis töredéke is hatalmas segítség lenne, hogy minél több versenyre eljuthassunk úgy, hogy a költségek ne csak a versenyzőket és családjukat terheljék, vagy hogy például olyan eszközöket szerezhessünk be, amik segítségével még hatékonyabban fel tudnánk készülni a versenyekre.Segítségüket előre is köszönjük!
 

Facebook

Rövid híreink

UWK Karate Világbajnokság

2 VILÁG-BAJNOKI CÍMMEL 2 bronz éremmel és 1 negyedik helyezéssel tért haza a SZAC Karate SE. három versenyzője a 2017. november 29. és december 3. között Olaszországban megrendezett 2. UWK Karate Világbajnokságról.

Eredményeink:
1. Dudás Évakata
1. Pénzes Tamáskata
3. Pénzes Tamáskumite
3. Szántai Lucakumite
4. Szántai Lucakata9. WUKF Karate Európa-bajnokság

3 EURÓPA-BAJNOKI CÍMMEL 2 ezüst és 4 bronz éremmel tért haza a SZAC Karate SE. két versenyzője a 2017. április 5-9. között Kolozsváron megrendezett 9. WUKF Karate Európa-bajnokságról.

Eredményeink:
1. Dudás Évakata
1. Pénzes Tamáskata
1. Szántai Lucakata
2. Topolyai Mátékata
2. Woog Olíviakata
3. Pénzes Tamáskumite
3. Szántai Lucakumite
3. Topolyai Mátékumite
3. Laczi Dávidcsapat kumite
3. Woog Arnoldcsapat kumite8. WUKF Karate Európa-bajnokság

2 EURÓPA-BAJNOKI CÍMMEL 1 ezüst és 3 bronz éremmel tért haza a SZAC Karate SE. két versenyzője a 2016. október 11-16. között Olaszországban megrendezett 8. WUKF Karate Európa-bajnokságról.

Eredményeink:
1. Pénzes Tamáskata
1. Pénzes Tamáscsapat kumite
2. Pénzes Tamásrotációs csapat kumite
3. Radnóti Bettinakata (felnőtt)
3. Radnóti Bettinakumite +60kg (felnőtt)
3. Radnóti Bettinakumite open (U21)
5. Radnóti Bettinakumite +60kg (U21)
5. Radnóti Bettinakata Rengokai (U21)
5. Pénzes Tamáskumite +80 kg6. WUKF Karate Világbajnokság

5 VILÁGBAJNOKI CÍMMEL 2 ezüst és 4 bronz éremmel tértek haza a SZAC Karate SE. versenyzői a 2016. június 14-19 között Dublinban megrendezett 6. WUKF Karate Világbajnokságról.

Eredményeink:
1.  Dudás Évakata
1.  Pénzes Tamáskumite
1.  Pénzes Tamáskata
1.  Woog Arnoldkata
1.  Woog Olíviakata
2.  Csatlós Botondcs. kumite
2.  Woog Arnoldcs. kumite
3.  Dodok Mátékata
3.  Radnóti Bettinakumite
3.  Radnóti Bettinakata
3.  Topolyai Mátékata5. Erzsébet Kupa - Nemzetközi WKF Karate Bajnokságon

Az 5. Erzsébet Kupa Nemzetközi WKF karate bajnokságon 6 ország 30 klubjának 400 versenyzője lépett tatamira. Versenyzőink 2 arany, 1 ezüst és 6 bronz éremmel zárták a napot, mely igazán szép eredmény életük első nemzetközi WKF versenyén.


Wadokarate Országos Bajnokság 2016

A 2016. 04. 03.-án Kókán megrendezett Wadokarate Országos Bajnokságon egyesületünket 26 versenyző képviselte. Versenyzőink 18 arany, 8 ezüst, 6 bronz éremmel összesítésben is az élen végeztek.


Wado-kai Magyar Bajnokság 2016 - 2. forduló

Versenyzőink 2 arany, 2 bronz érem mellé 4 negyedik helyezést gyűjtött be.


23. Banzai Kupa - Nemzetközi Karate Bajnokság

A vártnál eredményesebben szerepeltek versenyzőink idei első nemzetközi versenyükön a 23. Banzai Kupán Romániában! 10 versenyzőnk 2 arany, 3 ezüst és 2 bronzérmet szerzett.


Wado-kai Magyar Bajnokság 2016 - 1. forduló

Maroknyi csapatunk remekül szerepelt idei első versenyén, 7 versenyzővel 5 arany, 2 ezüst és egy 4. helyezést értünk el.