HÍREINK


WUKF KARATE VILÁGBAJNOKSÁG

2018. június 12-17. - Dundee, Skócia
1 x aranyérem 3 x ezüstérem 1 x bronzérem

A SZAC Karate SE. 4 versenyzője (Dudás Éva, Szántai Luca, Topolyai Máté és Pénzes Tamás) vehetett részt a 2018-as WUKF Karate Világbajnokságon Skóciában és nagyon eredményes szerepléssel 1 Világbajnoki címet, 3 ezüstérmet, 1 bronzérmet és 1 negyedik helyezést szereztek, mind a négyen éremmel térhettek haza!

SZAC Karate SE - Világbajnoki érmesek

Csapatunk 12-én kedden szerencsésen megérkezett Skóciába, 13-án szerdán délelőtt és délután részt vettünk Shibamori Kando Shihan edzésein, a két edzés között pedig elvégeztük a regisztrációt s a mérlegelést.

Csütörtökön az első versenynapon a csapat kumite és az egyéni kumite open versenyszámok kerültek megrendezésre, a körülmények nem voltak éppen ideálisak, a bemelegítő teremben vagy inkább sátorban kb. 15-16 fokos hőmérséklet uralkodott, a teljesen új tatamival borított küzdőterek pedig annyira csúsztak, hogy kumite esetében, hogy robbanékonyabb indulások és elmozgások szinte lehetetlennek bizonyultak, a versenyzők csúszkáltak és sok esetben estek keltek a kumite, de időnként még a kata versenyszámokban is.

Felnőtt férfi csapatunk sajnos csak egy mérkőzést tudott nyerni ilyen körülmények között, a négyközé jutásnál a későbbi világbajnok román csapattól kapott ki.

Felnőtt kumite Open versenyszámban Pénzes Tamás 64 fős tábláról 3 győzelmet követően bejutott a legjobb 8 közé, ahol a bírók nagyjából 4 pontot nem adtak meg, ellenben 4 pontot ajándékoztak a román ellenfélnek, aki így bejutott az elődöntőbe. Így mindkét kategóriában csak egy kis szerencsén múlt az éremszerzés.

Pénteken az egyéni kata versenyszámok kerültek sorra, elsőként Szántai Luca sikerének örülhettünk, aki kadet (15-17 éves) korcsoport rengokai (Shorin-ryu + Wado-ryu) kata versenyszámában döntőbe jutott, majd csupán 1 tized ponttal lemaradva 2. helyen végzett. Ezt követően Topolyai Máté kadet (15-17 éves) korcsoport rengokai kata (Shorin-ryu + Wado-ryu) versenyszámában szintén döntőbe jutott és az erős Shorin-ryu versenyzők mellé felküzdötte magát a dobogóra, 3. helyezést ért el. Dudás Éva U21 rengokai (Goju-ryu + Wado-ryu) és felnőtt rengokai (Shorin-ryu + Wado-ryu) kata versenyszámban is döntőbejutott, Pénzes Tamás pedig a felnőtt Wado-ryu kategóriában legmagasabb pontszámmal jutott be a vasárnapi döntőbe.

Szombaton az egyéni kumite versenyszámok kerültek megrendezésre, sajnos mindhárom versenyzőnk nagyjából egyszerre került sorra. Szántai Luca nagyon jó formában vágott neki a küzdelmeknek és nagyon szoros küzdelmet vívott, sok pontot szerzett, de 5-6 arányban sajnos az ellenfélnek sikerült a továbbjutás.

Topolyai Máté szintén jó formában vágott neki a küzdelmeknek és magabiztosan beverekedte magát a 15-17 éves korosztály -55kg-os kumite döntőjébe és végül ezüstérmes lett. Mivel végül ez lett a magyar csapat egyetlen kumite érme a világbajnokságon, így különösen értékes számunkra, hogy ez az eredmény Mátéhoz, illetve a SZAC Karate Sportegyesülethez fűződik.

Pénzes Tamás sajnos ismét az elején összekerült a többszörös Világ és Európa-bajnok angol versenyzővel, a cél így sem volt más, mint a győzelem, hiszen a korábbi mérkőzések is nagyon szorosak voltak, de a bírók olyan szinten támogatták az ellenfelet döntéseikkel, hogy esélyt sem hagytak a győzelemre, pedig végig Tamás kezdeményezett és támadott, de mivel 3-4 pontot is elvettek tőle, és most is ellenfelet juttatták tovább, aki ezúttal is Világbajnok lett. Érthetetlen, hogy bírói hibák sorozatával, elcsúszott pontatlan védett technikákat megadnak, míg egyértelmű tiszta találatokat nem vesznek észre. Vagy ugyan arra a szituációra egyszer kontaktot, egyszer wazaarit, majd pedig ippont ítélnek...

Vasárnap a felnőtt és U21 döntők kerültek sorra, Dudás Éva U21-ben 1 helyet javított a döntőben, és az előkelő 4. helyen végzett, a felnőtt mezőnyben viszont nagyon összeszedett és erős katákkal 2. helyezést ért el!

Pénzes Tamás a döntőben is tudta növelni az előnyét a felnőtt Wado-ryu kata versenyszámban és magabiztosan megszerezte 5. világbajnoki címét, így a 2 évvel ezelőtti kumite világbajnoki cím mellett zsínórban negyedszer lett a felnőtt Wado-ryu kata versenyszám világbajnoka.

A világbajnokság örömteli eseménye volt, hogy ismét találkozhattunk a 8 éve Skóciában élő Perényi Péterrel a SZAC egykori sikeres versenyzőjével és edzőjével. Péter magyar színekben elindult a veterán A (36-40 év közötti) kumite kategóriában, ahol szoros küzdelemben 2-1 arányban sajnos kikapott, pedig neki is legalább 2 pontot nem adtak meg a bírók, amivel már továbbjuthatott volna. Reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk és esetleg újra együtt versenyezhetünk... :-)Versenyzőink eredményei:

VILÁGBAJNOKPénzes Tamáskata
 
Világbajnoki ezüstérmesDudás Évakata (felnőtt)
Világbajnoki ezüstérmesSzántai Lucakata
Világbajnoki ezüstérmesTopolyai Mátékumite
 
Világbajnoki bronzérmesTopolyai Mátékata
 
Világbajnoki 4. helyezettDudás Évakata (U21)

 

Köszönet nyilvánítás:

Köszönjük a Magyarországi Wado-ryu Karate Szövetségnek és a Budapest XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának, hogy támogatta versenyzőink eredményes szereplését.

Köszönjük a Magyar Postának és Vinis Gabriellának, hogy támogatta versenyzőinket utasbiztosítással.

Külön köszönet Szabó Zoltánnak, aki segítette a versenyzőinket, akkor amikor Pénzes Tamás egyesületünk edzője is éppen versenyzett.

Külön köszönet Binder Péternek, aki lehetővé tette, hogy a Világbajnokság előtti hétvégéken külön edzéseket tartsunk a dojójában.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatott bennünket vagy szurkolt nekünk!


Wado-kai Magyar Bajnokság 2018 - 3. forduló

2018. április 14. - Budapest
4 x aranyérem 6 x ezüstérem 3 x bronzérem

A SZAC Karate SE. 14 versenyzővel vett részt a 2018-as Wado-kai Magyar Bajnokság 3. fordulóján és összesen
4 arany-, 6 ezüst- 3 bronzérmet és 5 negyedik helyezést szereztünk.


Versenyzőink eredményei:

1. helyezésKincses Benedekkumite
1. helyezésLaczi Leventekata
1. helyezésNagy Alexandrukata
1. helyezésPutnik Gorankata
 
2. helyezésBitó Gáborkumite
2. helyezésBudai Barnabáskumite
2. helyezésKincses Odettkumite
2. helyezésLaczi Leventekumite
2. helyezésSipos Ádámkumite
2. helyezésSzántai Lucakumite
 
3. helyezésBoros Csabakumite
3. helyezésKincses Odettkata
3. helyezésSzántai Lucakata
 
4. helyezésBudai Barnabáskata
4. helyezésDodok Mátékata
4. helyezésDodok Mátékumite
4. helyezésNagy Alexandrukumite
4. helyezésTopolyai Mátékumite


Sajnos az átlagosnál több bírói hibával és vitatható bírói döntéssel találkozhattunk tegnap, amik esetünkben az ellenfeleket segítették a tovább jutásban. Természetesen versenyzőinknek is van még hova fejlődniük, és mindenki tud javítani a tegnapi formáján, de az eredmények lehettek volna kicsit jobbak is szerencsésebb körülmények között. Összesítésben így kis csapatunk holtversenyben az 5. helyen végzett 17 csapatból.

Gratulálunk az elért eredményekhez, a legfontosabb továbbra is az, hogy az újonnan szerzett tapasztalatokból tovább tudjon építkezni...

HAJRÁ SZAC!


Wado-kai Magyar Bajnokság 2018 - 2. forduló

2018. március 25. - Budapest
2 x aranyérem 3 x ezüstérem 1 x bronzérem

A SZAC Karate SE. csupán 4 versenyzővel vett részt a 2018-as Wado-kai Magyar Bajnokság 2. fordulóján, mivel előző nap is versenyeztünk. Maroknyi csapatunk ennek ellenére folytatta a szombati eredményes szereplést és 7 kategóriából 6-ban dobogós helyezést értünk el, összesen 2 arany-, 3 ezüst- 1 bronzérmet gyűjtöttek be.

SZAC Karate SE versenyzői
SZAC Karate SE versenyzői


Versenyzőink eredményei:

1. helyezésSzántai Lucakata
1. helyezésSzántai Lucakumite
 
2. helyezésDodok Mátékata
2. helyezésDodok Mátékumite
2. helyezésNagy Alexandrukumite
 
3. helyezésAsztalos Anettkumite


A versenyen készült fotók megtekinthetőek a Galéria menüpontban!


Wadokarate Országos Bajnokság 2018.

2018. március 24. - Tóalmás
Összesítésben: Összesítés 24 x aranyérem 12 x ezüstérem 2 x bronzérem

A 2018. március 24-én Tóalmáson került megrendezésre a Magyarországi Wado-ryu Karate Szövetség Országos Bajnokság, amelyen egyesületünk versenyzői szinte az összes kategóriában, amelyben neveztünk maguk mögé utasították a többi csapat versenyzőit. 20 versenyzőnk 38 nevezéséből 24 arany-, 12 ezüst-, és 2 bronzérem született, 8 kategóriában egyesületünk versenyzői egymás között döntötték el az 1. és a 2. hely sorsát. Ugyan hivatalos összesítés nem született, de biztosan a SZAC Karate SE lett az Országos Bajnokság legeredményesebb csapata.


SZAC Karate SE. a verseny legeredményesebb csapata
SZAC Karate SE a verseny LEGEREDMÉNYESEBB csapata


Versenyzőink eredményei:

1. helyezésBoros Csabakata
1. helyezésBoros Csabakumite
1. helyezésBoros Orsolyakata
1. helyezésBoros Orsolyakumite
1. helyezésCsatlós Botondkumite
1. helyezésDodok Istvánkata - felnőtt
1. helyezésDodok Istvánkata - veterán
1. helyezésDodok Mátékumite
1. helyezésDudás Évakata
1. helyezésGelencsér Györgykumite
1. helyezésKincses Odettkata
1. helyezésNagy Alexandrukata
1. helyezésNagy Alexandrukumite
1. helyezésNagy Boldizsárkata
1. helyezésPénzes Tamáskata
1. helyezésPénzes Tamáskumite
1. helyezésSzántai Lucakata
1. helyezésSzekrényesi Lilikata
1. helyezésSzekrényesi Lilikumite
1. helyezésTopolyai Mátékumite
1. helyezésTóth Gergelykata
1. helyezésTóth Gergelykumite
1. helyezésTutsch Tamáskumite - felnőtt
1. helyezésWoog Olíviakata
 
2. helyezésBudai Barnabáskata
2. helyezésBudai Barnabáskumite
2. helyezésDodok Istvánkumite - veterán
2. helyezésDodok Mátékata
2. helyezésGelencsér Györgykata - veterán
2. helyezésGyetván Orsolyakata
2. helyezésKincses Benedekkumite
2. helyezésKincses Odettkumite
2. helyezésSzántai Lucakata
2. helyezésTutsch Tamáskumite - veterán
2. helyezésWoog Arnoldkumite
2. helyezésWoog Olíviakumite
 
3. helyezésGelencsér Györgykata - felnőtt
3. helyezésTopolyai Mátékata

Gratulálunk a versenyzőknek az elért helyezésekért.

A versenyen készült fotók megtekinthetőek a Galéria menüpontban!


Nyertes pályázat

2018. március 20. - Budapest

Sikerrel pályáztunk a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és a Decathlon Sportáruház közös pályázatán, melynek keretében versenyfelkészülésre és képességfejlesztésre használható sporteszközökre beváltható ajándékkártyát nyertünk 90.000 Ft. értékben.

Az elnyert összegbol 3 darab hajlított rúgópajzsot és 4 pár pontüto kesztyűt vásároltunk.


SZAC Karate SE karatésai az új felszereléssel
SZAC Karate SE karatésai az új felszereléssel
Ezúton is köszönjük a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és a Decathlon Sportáruház támogatását!Budapest XVIII. Kerület Pestszentlorinc-Pestszentimre Önkormányzata Decathlon Sportáruház

Sun-Dome Kupa 2018.

2018. március 3. - Ajka
Összesítésben: Összesítés 6 x aranyérem 10 x ezüstérem 8 x bronzérem

A 2018.03.03-án Ajkán megrendezett Sun-Dome Kupán a SZAC Karate SE. 13 versenyzője 6 arany-, 10 ezüst-, 8 bronzéremmel gyarapította éremgyűjteményünket, amivel egyesületünk 20 csapat közül a házigazdák mögött a 2. legeredményesebb csapatnak járó kupát is haza hozhatta.

Külön öröm számunkra, hogy ezúttal is minden versenyzőnk éremmel térhetett haza, csupán egy olyan kategóriában indultunk, amiben nem sikerült dobogós helyezést elérnünk, de ami ennél is fontosabb, hogy a múltheti versenyhez képest, mindenki jobb formában volt, okosabb, bátrabb küzdelmeket vívott és ennek köszönhetően jobb teljesítményt tudott nyújtani, reméljük ez versenyről versenyre tovább fog javulni.


SZAC Karate SE. a verseny 2. legeredményesebb csapata
SZAC Karate SE. a verseny 2. legeredményesebb csapata


Versenyzőink eredményei:

1. helyezésDodok Mátékata
1. helyezésDodok Mátékumite
1. helyezésKincses Benedekkumite
1. helyezésKincses Odettkumite
1. helyezésLaczi Leventekata
1. helyezésMunkácsi Mátékumite
 
2. helyezésBoros Csabakata
2. helyezésLaczi Leventekumite
2. helyezésNagy Alexandrukumite
2. helyezésSzántai Lucakumite
2. helyezésSzekrényesi Lilikumite
2. helyezésTóth Gergelykata
2. helyezésTóth Gergelykumite
2. helyezésWoog Olíviakumite
2. helyezésMunkácsi Máté (Honbu)
Topolyai Máté
Soos Áron (PEST-BUDAI S.K.C.)
csapat kumite
2. helyezésDodok Máté
Nagy Alexandru
Tóth Gergely
csapat kata
 
3. helyezésBoros Csabakumite
3. helyezésNagy Alexandrukata
3. helyezésSzántai Lucakata
3. helyezésSzekrényesi Lilikata
3. helyezésTopolyai Mátékata
3. helyezésTopolyai Mátékumite
3. helyezésWoog Arnoldkumite
3. helyezésWoog Olíviakata

Gratulálunk a versenyzőknek az elért helyezésekért.

A versenyen készült fotók megtekinthetőek a Galéria menüpontban!


Wado-kai Magyar Bajnokság 2018 - 1. forduló

2018. február 25. - Budapest
3 x aranyérem 3 x ezüstérem 6 x bronzérem

A SZAC Karate SE. 14 versenyzővel vett részt a 2018-as Wado-kai Magyar Bajnokság 1. fordulóján, mely számunkra a 2018-as esztendő első versenye is volt egyben.

Versenyzőink összesen 3 arany-, 3 ezüst- 6 bronzérmet és 6 negyedik helyezést gyujtöttek be.


Versenyzőink eredményei:

Topolyai Máté - Uramawashigeri
Topolyai Máté - Uramawashigeri
1. helyezésKincses Odettkumite
1. helyezésMajoros Vendelkumite
1. helyezésPutnik Gorankata
 
2. helyezésKincses Benedekkumite
2. helyezésSzántai Lucakumite
2. helyezésZajácz Richárdkumite
 
3. helyezésAsztalos Anettkumite
3. helyezésBudai Barnabáskumite
3. helyezésKincses Odettkata
3. helyezésSzántai Lucakata
3. helyezésTóth Gergelykata
3. helyezésBudai Barnabás
Putnik Goran
Tóth Gergely
csapat kata
 
4. helyezésBitó Gáborkumite
4. helyezésNagy Alexandrukata
4. helyezésPutnik Gorankumite
4. helyezésSipos Ádámkumite
4. helyezésWoog Olíviakata
4. helyezésWoog Olíviakumite


A versenyen készült fotók megtekinthetőek a Galéria menüpontban!


SZAC Övvizsga

2018. január 29. - Budapest

Egyesületünk téli övvizsgáját 2018. január 29-én hétfőn tartottuk, ahol összesen 35 karatéka tett sikeres övvizsgát. A március 26-án tartott pótvizsgán pedig további egy karatéka lépett a következő fokozatra.


Dodok István4. kyu - lila öv
Dóra Miklós4. kyu - lila öv
Gelencsér György4. kyu - lila öv
Seres Adrián4. kyu - lila öv
Ungvári Gábor4. kyu - lila öv
Ungvári Gergo4. kyu - lila öv
Ungvári Magdolna4. kyu - lila öv
Boros Csaba5. kyu - kék öv
Fitos Bendegúz6. kyu - zöld öv
Kincses Odett6. kyu - zöld öv
Laczi Levente7. kyu - narancs öv
Budai Barnabás8/B. kyu - citrom öv - 1. csík
Tóth Gergely8/B. kyu - citrom öv - 1. csík
Bácsi Balázs8. kyu - citrom öv
Czigány Dorottya8. kyu - citrom öv
Czigány Panna8. kyu - citrom öv
Czuhorka Áron8. kyu - citrom öv
Fehér Marcell8. kyu - citrom öv
Felber Csanád8. kyu - citrom öv
Fülöp Zoltán (ifj.) 8. kyu - citrom öv
Iberhalt Kornél9/B. kyu - fehér öv - 3. csík
Zöllei Adrienn9/B. kyu - fehér öv - 3. csík
Zöllei András9/B. kyu - fehér öv - 3. csík
Dobó Boglárka9. kyu - fehér öv - 2. csík
Lengyel Levente9. kyu - fehér öv - 2. csík
Mangel-Vályi Tamás9. kyu - fehér öv - 2. csík
Szász Áron9. kyu - fehér öv - 2. csík
Wirth Márton9. kyu - fehér öv - 2. csík
Benedek Máté10. kyu - fehér öv - 1. csík
Boros Orsolya10. kyu - fehér öv - 1. csík
Csákvári Bianka10. kyu - fehér öv - 1. csík
Csík Csongor10. kyu - fehér öv - 1. csík
Csík Nimród10. kyu - fehér öv - 1. csík
Kiss Emese10. kyu - fehér öv - 1. csík
Rácz Gergo10. kyu - fehér öv - 1. csík
Uzonyi Ádám10. kyu - fehér öv - 1. csík

Gratulálunk a vizsgázóknak!


Instruktori szeminárium és barna öves vizsgák

2018. január 20. - Tóalmás

Egyesületünk 6 karatékája vett részt január 20-án szombaton Rostás Tibor Shihan instruktori szemináriumán Tóalmáson.

A délelotti és a délutáni edzések között került sor a Szövetség éves közgyulésére, a délutáni edzés után pedig a barna öves vizsga következett, amin a SZAC Karate Sportegyesület 3 karatékája tett sikeres vizsgát.


Vizsga eredmények

Szántai Luca2. kyu - barna öv
Gyetván Orsolya3. kyu - barna öv
Topolyai Máté3. kyu - barna öv


Hírarchívum:

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011
2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000
1999 | 1998 | 1997 | 1996 | 1995 | 1993

A 2008-as év előtti hírek és eredmények hiányosak lehetnek, ezért ha régi karatésainknak vannak további eredményeik, fotóik, akkor azt küldjék el nekünk e-mailben és frissítjük az archívumot!
Köszönjük! 

Facebook

Rövid híreink

UWK Karate Világbajnokság

2 VILÁG-BAJNOKI CÍMMEL 2 bronz éremmel és 1 negyedik helyezéssel tért haza a SZAC Karate SE. három versenyzője a 2017. november 29. és december 3. között Olaszországban megrendezett 2. UWK Karate Világbajnokságról.

Eredményeink:
1. Dudás Évakata
1. Pénzes Tamáskata
3. Pénzes Tamáskumite
3. Szántai Lucakumite
4. Szántai Lucakata9. WUKF Karate Európa-bajnokság

3 EURÓPA-BAJNOKI CÍMMEL 2 ezüst és 4 bronz éremmel tért haza a SZAC Karate SE. két versenyzője a 2017. április 5-9. között Kolozsváron megrendezett 9. WUKF Karate Európa-bajnokságról.

Eredményeink:
1. Dudás Évakata
1. Pénzes Tamáskata
1. Szántai Lucakata
2. Topolyai Mátékata
2. Woog Olíviakata
3. Pénzes Tamáskumite
3. Szántai Lucakumite
3. Topolyai Mátékumite
3. Laczi Dávidcsapat kumite
3. Woog Arnoldcsapat kumite8. WUKF Karate Európa-bajnokság

2 EURÓPA-BAJNOKI CÍMMEL 1 ezüst és 3 bronz éremmel tért haza a SZAC Karate SE. két versenyzője a 2016. október 11-16. között Olaszországban megrendezett 8. WUKF Karate Európa-bajnokságról.

Eredményeink:
1. Pénzes Tamáskata
1. Pénzes Tamáscsapat kumite
2. Pénzes Tamásrotációs csapat kumite
3. Radnóti Bettinakata (felnőtt)
3. Radnóti Bettinakumite +60kg (felnőtt)
3. Radnóti Bettinakumite open (U21)
5. Radnóti Bettinakumite +60kg (U21)
5. Radnóti Bettinakata Rengokai (U21)
5. Pénzes Tamáskumite +80 kg6. WUKF Karate Világbajnokság

5 VILÁGBAJNOKI CÍMMEL 2 ezüst és 4 bronz éremmel tértek haza a SZAC Karate SE. versenyzői a 2016. június 14-19 között Dublinban megrendezett 6. WUKF Karate Világbajnokságról.

Eredményeink:
1.  Dudás Évakata
1.  Pénzes Tamáskumite
1.  Pénzes Tamáskata
1.  Woog Arnoldkata
1.  Woog Olíviakata
2.  Csatlós Botondcs. kumite
2.  Woog Arnoldcs. kumite
3.  Dodok Mátékata
3.  Radnóti Bettinakumite
3.  Radnóti Bettinakata
3.  Topolyai Mátékata5. Erzsébet Kupa - Nemzetközi WKF Karate Bajnokságon

Az 5. Erzsébet Kupa Nemzetközi WKF karate bajnokságon 6 ország 30 klubjának 400 versenyzője lépett tatamira. Versenyzőink 2 arany, 1 ezüst és 6 bronz éremmel zárták a napot, mely igazán szép eredmény életük első nemzetközi WKF versenyén.


Wadokarate Országos Bajnokság 2016

A 2016. 04. 03.-án Kókán megrendezett Wadokarate Országos Bajnokságon egyesületünket 26 versenyző képviselte. Versenyzőink 18 arany, 8 ezüst, 6 bronz éremmel összesítésben is az élen végeztek.


Wado-kai Magyar Bajnokság 2016 - 2. forduló

Versenyzőink 2 arany, 2 bronz érem mellé 4 negyedik helyezést gyűjtött be.


23. Banzai Kupa - Nemzetközi Karate Bajnokság

A vártnál eredményesebben szerepeltek versenyzőink idei első nemzetközi versenyükön a 23. Banzai Kupán Romániában! 10 versenyzőnk 2 arany, 3 ezüst és 2 bronzérmet szerzett.


Wado-kai Magyar Bajnokság 2016 - 1. forduló

Maroknyi csapatunk remekül szerepelt idei első versenyén, 7 versenyzővel 5 arany, 2 ezüst és egy 4. helyezést értünk el.